banner
banner

Profil tvrtke

Bravarija Piljek uspješno posluje već 25 godina. Od samih početaka prepoznali smo važnost sigurnosti u svim aspektima života, te je taj pojam postao misao vodilja našeg poslovanja.

Naše temeljne vrijednosti su profesionalnost i kompetentnost u pružanju usluga i kvaliteta i izvrsnost naših proizvoda.

MISIJA: Stvaranje rješenja na području sigurnosti imovine kako bi visokokvalitetnim proizvodima i visokoprofesionalnim uslugama omogućili maksimalnu zaštitu našim klijentima.

VIZIJA: Biti poznat i priznat poslovni partner po kvaliteti, pouzdanosti, sigurnosti i dostupnosti proizvoda i usluga.
Svaka dobra stvar mora imati snažan temelj. Temelj našeg uspjeha je dugogodišnje iskustvo na tržištu sigurnosnih proizvoda i povjerenje naših kupaca.

Naš partner u sigurnosti je Wertheim, Austria, lider u proizvodnji trezorske opreme, čiji smo ekskluzivni distributer. Kompletni asortiman trezorske i bankarske opreme Wertheim možete kupiti kod nas.

Ovlašteni smo i za servis Wertheim bankarsko-trezorske opreme, te posjedujemo odobrenje za obavljanje poslova tehničke zaštite (radovi u posebno štićenim zonama).

Uvedeni Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 i Sustav upravljanja zaštitom okoliša ISO 14001 garancija su visoke kvalitete naših proizvoda i usluga i visoke orijentiranosti na kupca. Nositelj smo Certifikata bonitetne izvrsnosti ‘AAA’ i uvršteni u 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj godini, što je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.